“Mijn passie ligt in het vangen van momenten met mijn camera, en zo herinneringen te vereeuwigen.”

Sucker for love

Als klein meisje droomde ik van de liefde, een prins op het witte paard vinden, en samen een ‘happy ever after’ tegemoet gaan. Nu ik een groot meisje ben, woon ik samen met mijn prins Eelko in Amsterdam en heb van de liefde mijn werk kunnen maken. In combinatie met een andere passie van me, fotografie, is in 2016 is Dreamcatcher Photography geboren.

Dreamcatcher Photography

Mijn stijl van fotograferen is romantisch, puur, kleurrijk en persoonlijk. De emoties van jullie trouwdag vertaal ik naar beelden waarbij je ze als je ze terugkijkt meteen weer voelt. Ik leg je dag vast op een ontspannen manier en stel jullie op je gemak. Ook al sta je niet zo graag voor de camera, op een gegeven moment zal je bijna vergeten dat ik er ben.

Mijn kracht ligt in mijn oog voor detail en het vastleggen van emotie. Ik zie mensen voor wie ze zijn, en mijn foto’s zullen een verlengstuk van jullie dag zijn. Met de ervaring die ik heb opgedaan in het fotograferen van evenementen, weet ik de momenten te vangen die het belangrijkst zijn op een dag.

Wat weetjes:

– Naast fotografie heb ik een grote passie voor muziek: Klassieke pianomuziek, Nederlandstalig, tot Hardstyle

– Mijn grote liefde heet Eelko en we wonen samen in een heerlijk huisje in Amsterdam

– Ik ben een meisje van de zee, die heeft een magische aantrekkingskracht op me

– Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk

– Als ik aan het fotograferen ben, ben ik helemaal gefocust en in mijn element

– Ik ben een Netflix addict, en kijk het liefst series als ‘Orphan Black’ of ‘Orange is the new Black’

Creating my own dream

Vroeger was ik al veel aan het fotograferen. Mijn vakantie foto’s bestonden niet uit de te verwachten gebouwen en landschappen maar mensen, mensen, mensen. Mijn interesse in mensen leidde tot mijn studiekeus Psychologie. Toen ik ging studeren in Amsterdam raakte het fotograferen op de achtergrond.

In 2014 kwam ik thuis kwam te zitten met een burn out en ben ik bij mezelf gaan kijken of ik wel het leven leefde wat ik wilde. Ik werkte op kantoor in een omgeving met veel fotografen. Deed wat ik leuk vond; organiseren, plannen, maar toch miste ik iets. Ik fotografeerde sinds 4 jaar naast mijn werk op Dance-evenementen en festivals, en hier kreeg ik in tegenstelling tot kantoorwerk wel veel energie van.

Het werken met mensen en een blijvende herinnering voor ze vastleggen vind ik heerlijk om te doen. Het is heel gaaf om een foto die ik gemaakt heb ergens terug te zien. Ik heb het roer omgegooid, en door mijn passies fotografie en liefde te combineren ontstond Dreamcatcher Photography.