Werkwijze

Ik werk graag samen met jullie aan een zo mooi mogelijk resultaat. Denk graag mee en hou van goede afstemming, zo weten jullie precies wat jullie van mij kunnen verwachten.

Kennismakingsgesprek

Voor de bruiloft hebben we regelmatig contact, we hebben een kennismakingsgesprek, waarin we elkaar leren kennen en kijken of we samen willen gaan werken. In dit gesprek bespreken we samen al jullie wensen en hoe ik die voor jullie kan realiseren. Tevens kan ik met jullie meedenken en tips geven. Ik neem voorbeeld albums mee zodat jullie deze kunnen bekijken.

We bespreken jullie dag en wensen: Welke foto’s spreken jullie aan? Hoe lang ben ik aanwezig? Waar willen jullie de reportage fotograferen? Wat voor soort foto’s willen jullie? Aan de hand daarvan kan ik een goed kostenplaatje maken en kijken of er een match is tussen jullie wensen en mijn mogelijkheden.

Love Shoot

Eventueel hebben we een love shoot, waarin we bijvoorbeeld een foto voor de uitnodiging maken. Ook is het fijn om alvast aan elkaar te kunnen wennen voor jullie trouwdag, die toch al spannend genoeg is.

2e afspraak

Vlak voor de bruiloft, denk aan ongeveer 1 of 2 weken, spreken we nog een keer af om de dag door te nemen, zodat alles duidelijk is, en we weten waar we aan toe zijn. We bespreken eventuele veranderingen in het draaiboek, de weersverwachtingen en welke momenten voor jullie belangrijk zijn, en ik niet mag missen. Helemaal fijn als de ceremoniemeester, (of een andere contactpersoon) hier bij is, zodat ik jullie tijdens jullie trouwdag lekker kan laten genieten en ik eventuele vragen aan mijn contactpersoon kan stellen.

De bruiloft

Ik ben het liefst de hele dag aanwezig op jullie trouwdag. Van de voorbereidingen, het aantrekken van de trouwkleding en de make-up, tot en met het feest. Zo kan ik een complete herinnering voor jullie maken, waarbij alle belangrijke momenten langskomen, maar ook de momenten waar jullie niet bij zijn.

Na de bruiloft

Ga ik aan de slag met selecteren en nabewerken van de foto’s. Jullie ontvangen binnen 2 dagen een preview, van ongeveer 10 foto’s. Binnen 2 weken verstuur ik alle foto’s via wetransfer.

Binnen 3 weken ontvangen jullie de eerste opzet voor het album. Jullie mogen hierop reactie geven en dan maak ik een aanpassing die in vervolgens laat drukken voor jullie.

Album

Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik voorbeeld albums mee om in te zien. Qua formaat en aantal bladzijden zijn er diverse mogelijkheden om aan te sluiten bij jullie wensen. Ook is het mogelijk om extra albums bij te bestellen, bijvoorbeeld voor je ouders of getuigen.

  • Formaat 20×20 cm
  • 24 bladzijden (uit te breiden tot 72 bladzijden)
  • Gedrukt op glanzend of mat fotopapier
  • Handzaam formaat
  • Stijlvol, tijdloos en ruim opgezet
  • Linnen of lederen cover in verschillende kleuren
  • Geavanceerde layflat binding